Publicitat/Industrial

Perquè la imatge de la teva empresa és part de l’èxit.Ja des dels inicis, el més important per a tots els membres de la familia és la dedicació pels porcs i la terra, i des de l’any 2008, l’elaboració de productes curats, llonganisses, fuets, etc…

Atech es el resultado de la experiencia acumulada durante 20 años por un equipo directivo, técnico y comercial líder en el sector de las góndolas para el mantenimiento de fachadas.

L’ Hotel la Freixera és un hotel de 4 estrelles amb encant situat al nucli medieval de Solsona on podrà gaudir de la natura en estat pur, el patrimoni històric i la gastronomia catalana.


Aquest complex està constituït per dos paratges paral·lels al riu Fred, un dels afluents del Segre pel seu marge esquerra, que estan separats entre si per uns 400m. i amb un desnivell proper als 50m. El paratge superior és anomenat El Salí, i conegut igualment com la Font Salada, en ser l’origen del que brollen les fonts d’aigua salada.


  Pallarès va ser fundada el 1917 a solsona pels germans Lluís i Carles Pallarès Canal, artesans ganiveters. L’empresa familiar va continuar i expandir-se sota la direcció dels germans Jesús i Juli Pallarès, fills d’en Lluís, mestres artesans. Actualment els cosins David i Lluís Pallarès, la tercera generació, passen davant de l’empresa.  

Masia datada del segle XV i situada a la comarca del Berguedà, envoltada de camps i boscos, arrecerada pel Pirineu i amb una magnífica vista panoràmica des de llevant fins a ponent. La casa ha estat rehabilitada, conservant el seu estil rústic i convertida en un confortable allotjament rural.


És Pallarès és de casa, fet a casa. Utilitzem matèria primera natural, de qualitat, de proximitat i ecològica per elaborar artesanalment els nostres productes. Oferim també servei de catering per a que gaudeixis dels nostres productes allà on vulguis.


Un estudi gràfic especialitzat en disseny de branding i packaging

 


El Pep Vila ens va fer anar a frança per les últimes proves del Dakar.

 


Imatges de la prova del Mundial d’Enduro que es va cel·lebrar a Solsona.

 Per que la image de la teva empresa és molt important.

Concertem vistes i fem pressupostos sense cap compromís.